Kwaliteit

onze certificeringen

BRC CERTIFICERING

Om de kwaliteit en veiligheid van de producten te waarborgen, is Gebroeders Steneker BV, BRC gecertificeerd. BRC Global Standards is een toonaangevend wereldwijd merk- en consumentenbeschermingsprogramma dat wordt erkend door duizenden klanten over de hele wereld. De BRC-normen zijn gebaseerd op de principes van de Codex Alimentarius, een internationale code voor voedselveiligheid. 

Gebroeders Steneker is trots op het behalen van de BRC-certificering, die aantoont dat het bedrijf voldoet aan de hoogste normen voor voedselveiligheid en kwaliteit. Het bedrijf streeft ernaar om de klanttevredenheid te verhogen en de verwachtingen te overtreffen.

Klik hier om ons BRC certificaat te bekijken, waaruit blijkt dat wij voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid en kwaliteit.

EDI CERTIFICERING

Gebroeders Steneker BV heeft sinds 1998 een EDI-certificering, die aantoont dat we gebruik maken van een geavanceerd systeem voor elektronische gegevensuitwisseling. Dit systeem stelt ons in staat om snel en efficiënt informatie te delen met onze klanten, leveranciers en partners, zonder dat er papierwerk of handmatige invoer aan te pas komt. Zo kunnen we onze bedrijfsprocessen optimaliseren, onze communicatie verbeteren en onze service verhogen. Ons EDI-systeem ondersteunt verschillende soorten documenten, zoals bestellingen, facturen, verzendingen en retouren.