Zakelijk

Lekkere jongens om zaken mee te doen

Wilt u uw klanten verrassen met een uniek en ambachtelijk product? Dan is Steneker droge worst iets voor u. Steneker droge worst wordt al vier generaties lang gemaakt volgens de traditionele recepten en technieken van de familie Steneker. Het resultaat is een droge worst met een heerlijke smaak en een rijke historie. 

Bij Steneker droge worst kunt u rekenen op een flexibele en betrouwbare leverancier, die met u meedenkt over de beste mogelijkheden voor uw assortiment. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Steneker droge worst voor u kan betekenen.

Mogelijkheden tot levering

Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Wij staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en bestellingen!

Gebroeders Steneker BV biedt routeverkoop service aan, waarbij onze ervaren routeverkopers u voorzien van de beste droge worsten voor uw winkel. Onze routeverkopers komen op de afgesproken frequentie bij u langs om uw voorraad te controleren en aan te vullen. Zij hebben kennis van zaken over de optimale presentatie van ons product in uw schap of onze eigen mee te leveren functionele displays. U hoeft zelf geen bestelling te plaatsen of schappen te vullen want onze routeverkopers regelen alles voor u. Zij nemen de bestelling op, halen deze uit de wagen, laten u een bon ondertekenen en vullen het schap volgens het fifo-principe. Eventuele retouren worden direct verrekend. Zo bespaart u tijd en moeite en kunt u zich richten op uw klanten.

Wilt u meer weten over onze routeverkoop service? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden voor uw verkooppunt.

EDI gecertificeerd
CBL systeem 

Gebroeders Steneker BV levert wekelijks aan verschillende distributiecentra met een hoge servicegraad en een lage foutmarge. Gebroeders Steneker BV is EDI gecertificeerd, wat betekent dat uw orders en facturen automatisch en correct worden verwerkt in uw systeem. Bovendien lopen we mee in het CBL systeem voor het beheer en de registratie van kratten en pallets. Zo kunt u rekenen op een soepele en transparante distributie van onze droge worsten naar uw winkels.

Wilt u meer informatie over onze distributie service? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen naar de beste mogelijkheden voor uw verkooppunt.

Gebroeders Steneker BV is aangesloten bij een aantal (vers)groothandels in Nederland, die onze droge worsten aanbieden aan hun klanten. Zo kunnen onze producten gewoon meegeleverd worden met uw reguliere bestelling! 

Wilt u meer informatie over onze (vers)groothandel service? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen naar de beste mogelijkheden voor uw verkooppunt. 

Past dit nog niet helemaal bij uw mogelijkheden? Ook als u speciale wensen heeft, denken wij graag met u mee. Wij kunnen bijvoorbeeld ook producten leveren onder private label, of via postzendingen verzenden. Ook kunnen onze worsten vers en/of onder flowverpakking worden geleverd. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct. Wij staan voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en bestellingen!