Over ons

Sinds 1937 uitblinkers in kwaliteit

De gebroeders Steneker, leerden het worstmaken van hun vader, een ambachtelijke slager met een speciaal talent voor het vervaardigen van overheerlijke droge worst. Inmiddels zet alweer de 3e en 4e generatie Steneker het ambacht voort. Het vakmanschap is met de tijd meegegaan, maar de samenstelling van de producten is nog steeds gebaseerd op de oude familietraditie. 

Fam. Steneker

De gebroeders Joop, Anton en Henk Steneker in 1998

Gestroomlijnde productie op ambachtsniveau

Door de groeiende vraag naar Steneker droge worst hebben de broers in 1998 een gloednieuwe fabriek laten bouwen. Waardoor ze op productieniveau droge worsten kunnen produceren, maar nog met de slagerspassie van eerst. Tot op de dag van vandaag wordt het kwaliteit vlees door ons op vakkundige wijze gemalen, gekruid, gerookt en gedroogd. We streven naar droge worsten met een fijne, rulle structuur, een goede verhouding tussen stevigheid en sappigheid en een karakteristieke, volle smaak. 

Ons assortiment